Koffie en Taart bij Dudok In Het Park

Dudok In Het Park ligt in Het Park, gelegen aan de rand van het centrum van Rotterdam. Het Park ligt in de schaduw van de Euromast en is dé locatie om het drukke centrum van Rotterdam te ontvluchten.

Jaren geleden zijn er twee buitenplaatsen samengevoegd welke beide een landschapstijl hadden. Veel hiervan zie je nu nog terug in Het Park. In Het Park vind je de oudste bomen van Rotterdam, mooie bloembedden en romantische bruggetjes over het water.

Het Park

Euromast en Dudok

Dudok In Het Park

De naam Dudok is een waar begrip in Rotterdam. In 1991 opende het eerste Restaurant Brasserie Café Dudok aan de Meent in Rotterdam.

Dudok In Het Park, geopend in 2018, is gevestigd in een oud rijksmonument uit 1750. Het mooie statige Heerenhuys de Heuvel heeft uitzicht op een prachtig aangelegde tuin. In het herenhuis bevinden zich nog een paar romantische zalen met hoge plafonds. De zalen worden verhuurd voor bruiloften, recepten of zakelijke evenementen.

Dudok In Het Park

zaal in het herenhuis

Je kan bij Dudok In Het Park terecht voor een hapje, een drankje of een high tea. De brasserie is geopend wanneer het lekker weer is en het mogelijk is om buiten op het terras of in de tuin te zitten. Wanneer je de brasserie op zondag bezoekt kan je vanaf 11:30 genieten van livemuziek, ook wel kamerconcerten genoemd.

Binnen bij Dudok

Dudok taartjes

Geen zin om op het terras te zitten maar wil je ergens in het park lekker gaan picknicken? Bestel dan de Dudok Picknickmand. Al het voorwerk word je uit handen genomen, je hoeft alleen nog maar te genieten van het park en je gezelschap.

Onze ervaring

Wat een heerlijke plek! Wanneer je Dudok zegt, denk ik altijd gelijk aan de heerlijke taartjes. Tijdens ons bezoek hebben we de red-velvet en de worteltaart getest. De worteltaart heeft deze test gewonnen, maar beide waren erg lekker.

Koffie en Taart

De locatie van Dudok In Het Park is echt fantastisch. Zeker na een stukje fietsen door Rotterdam kom je hier helemaal tot rust. In de tuin heb je van die leuke houten hangstoelen waar je niet meer uit wilt komen.

Genieten van de tuin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten: