Over

Poseren voor kasteel Doornenburg in de kano

Over Margo

Hi, ik ben Margo Dubbeldam. Een 30-plusser, geboren in een boerendorpje onder de rook van Rotterdam. Ik vind het heerlijk om samen met mijn camera op pad te gaan, op zoek naar nieuwe plekken om te ontdekken.

Reizen is mijn grootste passie! De afgelopen jaren heb ik veel buitenlandse reizen mogen maken. Tijdens deze reizen kreeg ik vaak vragen van reizigers over Nederland. Vragen die ik niet kon beantwoorden.

Toen ik tot de conclusie kwam dat ik meer wist over andere landen dan mijn eigen land is er een knop bij mij omgegaan. Ik wil mijn eigen land beter leren kennen. Hiermee is When in Holland geboren!

Over When in Holland

Nederland heeft zoveel te bieden!! Nu ik mijn eigen land steeds meer aan het ontdekken ben, ben ik erachter gekomen hoe veelzijdig Nederland is. Het kent een bijzondere geschiedenis, heeft prachtige natuurgebieden, historische steden en unieke bezienswaardigheden. Dit alles ligt allemaal bij ons in de achtertuin maar (bijna) niemand is hiervan op de hoogte. Hier wil ik met mijn blog verandering in brengen!

Via When in Holland deel ik de mooie, leuke, bijzondere, interessante en inspirerende locaties en ervaringen welke ik opdoe tijdens mijn eigen ontdekkingsreis. Ik hoop jullie hiermee te kunnen inspireren om Nederland ook beter te leren kennen en zelf op ontdekking te gaan.

Ik