Disclaimer

Copyright  

Al de berichten en afbeeldingen op mijn website, Wheninholland.com, zijn door mijzelf geschreven en gemaakt, tenzij dit anders is vermeld. Berichten zijn vanuit mijn eigen mening geschreven. Er zullen dus geen berichten op mijn website worden geplaatst waar ik niet achter sta. Dit geld zowel voor onbetaalde als betaalde (gesponsorde) berichten.

Alle teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet overgenomen of gebruikt worden door anderen. Tenzij hier schriftelijk afspraken over gemaakt zijn. Neem hiervoor contact met mij op via info@wheninholland.com

Affiliate links

Op de website van Wheninholland.com worden soms affiliate links geplaatst. Dat betekent dat als je via deze link iets aanschaft, ik daar een percentage van ontvang. Klik dus vooral op deze links en koop iets leuks! Het kost jou niets extra’s. Als een blogpost affliate links in de tekst heeft zal ik dit aangeven in het bericht.

Aansprakelijkheid

Ik werk heel nauwkeurig en zorgvuldig aan mijn website. Natuurlijk kan het voorkomen dat er in berichten onjuistheden voorkomen. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat bepaalde informatie niet meer up-to-date is of dat prijzen veranderd zijn. Ik adviseer dan ook om altijd zelf vooronderzoek te doen en informatie op te vragen bij de desbetreffende aanbieder. Wheninholland.com behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of te verwijderen. Zonder hierover mededeling te hoeven doen.

De door Wheninholland.com verstrekte informatie is deels ontleend aan bronnen die door mij als betrouwbaar worden gezien. Voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ben je onjuistheden of fouten op de website tegenkomen? Dan stel ik het op prijs als je een e-mail stuurt naar Info@wheninholland.com.

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend. Wheninholland.com is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website.